Friday, August 19, 2011

Segmen PROMOSI BLOG 500 follower ke BAWAH..

Dengan nama ALLAH YANG MAHA PENGASIH DAN PENYAYANG.

Sudah lama tidak mencoretkan rasa hati ke teratak yang ana sayangi ini..Baiklah tengahari ini ana nak join segmen yang dianjurkan oleh neracaparadigma.blogspot.com.Ana dapat tau daripada sahabat ana juga.Maka ana pun tertarik untuk join segmen ini.Alhamdulillah,masih diberi kesempatan oleh YANG MAHA PENGASIH menyaksikan keindahan BUMI ciptaanNYA.



Alhamdulillah buat pertama kalinya ana join segmen seumpama ini.Sebelum-sebelum ini ada juga pelbagai segmen yang dianjurkan oleh sahabat bloggers namun hati sukar untuk mencuba segmen yang dianjurkan tersebut.Alhamdulillah.hari ini ana join segmen ini.Insyaallah, selepas ini ana akan cuba untuk menyertai segmen yang dianjurkan oleh sahabat semua.Makanya...selamat menyertai segmen ini wahai pemilik teratak.."ISLAM ITU INDAH"

Nama diberi kepada pemilik teratak oleh ayahanda dan ibunda tercinta adalah NOOR AZLEN.Tau tak nak sebut macam mana nama ana..E "guna e taling":-).Di sekolah dahulu,hanya guru bahasa Bahasa Melayu ana sahaja yang sebut betul nama ana.Berbunga-bunga hati ana:-)

Hobi ana pula ialah "snap picture"senang cerita "fotografi"..ke mana-mana sahaja ana akan bawa "adik" cute ana yang berwarna pink caler..Al maklumlah gegirl makanya suka sgt warna pink.:-)..Nak tau adik cute ana tu sape..Jeng..jeng..(dah lama orang tau,klu kat atas dh jelas2)..Saja je wat suspens.
Dia adalah kamera Samsung ana.Alhamdulillah,sudah cukup untuk merealisasikan hobi ana.Insyaallah target lepas ini nak memiliki kamera DSLR..My sepupu ana yang bernama ALIF telah pun memilikinya.Makanya setiap kali sepupu pulang ke kampung,ana dengan segan silu "culik" adik dia.Hehe.
Dengan gayanya(ana la tu) mengalahkan "Photographer profesional"..:-)

Sahabat-sahabat yang dikasihi kerana ALLAH sekalian boleh  ke blog yang ana gemari kunjungi iaitu
 setanggi-permata,ukhtisyikin,keluargakusayang,inspirasikalbu
muhammadsyafik ,hadi87 dan bidadaribesi09
Blog yang memberikan motivasi buat diri ana.Namun masih banyak blog-blog sahabat yang memberikan seribu satu pengajaran buat diri ana.Di sini ana cuma nyatakan beberapa sahaja.Harap sahabat-sahabat sekalian tidak berkecil hati.

Makanya,sudah lengkap syarat penyertaan ana untuk segmen ini..Insyaallah.

Moga segmen ini membantu dalam merancakkan medan dakwah di alam maya ini..Insyaallah.
Sekian,Wassalam.

-ISLAM itu INDAH-

9 comments:

Ariena Hisham said...

Salam. Datang dari Switzerland follow perkembangan blog awak :) Jom follow blog saya pulak & like facebook page saya skali. Hihi :D

Link: http://nurulariena.blogspot.com/

Ariena Hisham said...

Salam. Datang dari Switzerland follow perkembangan blog awak :) Jom follow blog saya pulak & like facebook page saya skali. Hihi :D

Link: http://nurulariena.blogspot.com/

Nur Hanis said...

saya datang dari Jepun & follow awak sekali..

follow me back ya.. :)

selamat hari raya :D

IkiN said...

Salam Ukhwah..
saya dari Rusia dah follow ;)..Jemput follow semula di blog sy ya..

http://tentanghidup-ikin.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

::budak:: said...

singgah dan follow sini dr segmen yang sama :)
sorry lambat sbb jauh naik lori dr brazil :)
slmt berkenalan :)

http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Nur Saina (AntooUngu) said...

slm raye, follow sini dr segmen AA, group korea. Jemput dtg blog plak ye =)

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

nabila azmi said...

hi2..follow sini=)...sy dri team dubai=)..slm kenal okie=)

Miss Haza said...

hai.. lmbt sikit lah.. singgh n follw sni.. dr group NZ.. salam pknalan yer..

meh la ke blog haza juge..

http://cikhazafizzah.blogspot.com/

Mya said...

fly from mexico! jum follow2. btw, nice belog =D